Zoon van slachtoffer: bewuste nalatigheid om "Betalen om te doden" regeling van PA te veroordelen maakt VN leden medeplichtig aan moord

TheTower.org Staff - 20 maart 2018

Tijdens een hoorzitting van de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties heeft de zoon van een terreurslachtoffer de organisatie en een aantal van zijn vertegenwoordigende leden ter verantwoording geroepen vanwege de moord op zijn vader omdat zij nalieten de "pay to kill"(betaald om te doden) regeling van de Palestijnse Autoriteit te veroordelen. Dit betalen om te doden voor het plegen van terreurdaden

Lees meer...

Bijeenkomst European Alliance for Israel in Boekarest

In het weekend van 20 – 23 oktober 2017 kwamen in de Roemeense hoofdstad Boekarest de hieronder genoemde landen aan de pro-Israel NGO “European Alliance for Israël” bijeen.
Te weten: Oostenrijk, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Georgië,  Duitsland, Hongarije, Italië, Ierland, IJsland, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Zweden en Zwitserland.

Lees meer...

Gad Elbaz: de sederavond
Ma Nishtanah - מה נשתנהDe Sederavond of seideravond (leel haseder – ליל הסדר) is een avond (*) aan het begin van het zeven (in Israël) of acht (buiten Israël) dagen durende Pesachfeest, waarop joden uit de Haggada lezen, 4 glazen wijn (of druivensap) drinken en een feestelijke sedermaaltijd gebruiken.
Dit jaar begint Pesach na zonsondergang op de 30e maart (erev pesach). In Israël wordt één sederavond gevierd en buiten Israël worden er twee gevierd. De Haggada behandelt het verhaal van de Joodse slavernij in Egypte en de uittocht uit Egypte.
Seder (סדר) betekent letterlijk: volgorde of orde, omdat de gebruiken in een volgorde worden uitgevoerd zoals in de Haggada (vertelling) aangegeven.

De maaltijd
De sedermaaltijd bestaat uit het eten van ongezuurde broden en bittere kruiden en

Lees meer...

Het Verhaal Van De Dode Zee Rollen...


Wat was er nog meer aan de hand gedurende de turbulente dagen tijdens de oprichting van de staat Israël in 1948?
Geloof het of niet, wat er juist toen plaats vond, was een van de meest verbazingwekkende ontdekkingen van een van de meest verbazingwekkende oudheden uit de Dode Zee.
De Bedouin herders, die de eerste Dode Zee Scrolls hebben gevonden, zorgden er voor dat de archeologen bijbelse teksten van meer dan 2000 jaar geleden konden ontdekken.
Deze oude perkamenten, gevonden in de Qumran grotten boven de Dode Zee, hebben een fysiek bewijs geleverd van de Bijbelse Boekrollen, die in de oudheid werden gebruikt.

Lees meer...